Çizmeli Ortaokulu

WEB https://eruhcizmelioo.meb.k12.tr
Adres : Çizmeli Ortaokulu Çizmeli Köyü ERUH/SİİRT
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli, sorumluluk sahibi kendine güvenen ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; dürüst, okuyan, inceleyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:30 BAŞLAMA SAATİ 15:30 BİTİŞ SAATİ
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Çevre köylerden gelen servislerle belirli saatlerde ulaşım sağlanmaktadır. Özel araçlarla da ulaşım yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : ÇİZMELİ KÖYÜ ÇİZMELİ OKULU/ERUH
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIĞI: 36 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI: 14 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :